poltronafrau      Squash - New      Design by FAYE TOOGOOD       

De Squash fauteuil, met zijn royale en knusse contouren, is gemaakt met een stijf schraagframe van polimex®, dat de grote, zachte kussens ondersteunt die zijn bekleed met Pelle Frau® of een combinatie van leer-stof, met afneembare bekleding. Het frame en de poten zijn licht gevoerd, waardoor ze prettig aanvoelen. De poten van het onderstel zijn bekleed met leer. De vulling van de zitting en de armleuningen zijn gemaakt van polyesterwatten en polyurethaanschuim met verschillende dichtheid voor meer comfort. Het zitvlak is gemaakt van berkenmultiplex.
De door de ontwerper aanbevolen kleurencombinaties voor de Squash fauteuil zijn Crème, Salie, Blauw en Bruin.

De Squash bijzettafel heeft een gedurfd en origineel ontwerp, met twee gelakte houten blokken, gescheiden door een centraal kussen, bekleed met Pelle Frau® ColorSphere leer, passend bij de kleur van de blokken. De bijzettafel is strikt verkrijgbaar in vier kleurencombinaties: Crème, Salie, Blauw en Bruin. Optioneel is een steunmat van Pelle Frau® ColorSphere-leer verkrijgbaar, passend bij de kleur van het centrale kussen van de tafel.

De Squash passpiegel is bekleed met leer en repliceert de ronde en vloeiende contouren van de gelijknamige collectie. Het wordt gekenmerkt door een contrasterend stijf materiaal (glas) en de zachte, voelbare, afgeronde frames bedekt met Pelle Frau ColorSphere®-leer.
De passpiegel kan aan de muur worden gemonteerd of vrijstaand op een verstelbaar statief, apart verkrijgbaar. De spiegel is verkrijgbaar in de kleuren SC 92 Garnet, SC 67 Chiodi di Garofano en SC 254 Steel Blue. Hij is ook verkrijgbaar in een wandversie.

Het Squash-tapijt uit de gelijknamige collectie heeft een schaakbordmotief geïnspireerd op oude Engelse patchworkstoelen. Elk vierkant is met de hand beschilderd en het kunstwerk is vertaald in stof met behulp van de traditionele Berberknooptechniek. Het Squash vloerkleed is handgemaakt en is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Het verfproces en het gebruik van natuurlijke vezels bootsen het handgeschilderde ontwerp zo getrouw mogelijk na, terwijl het pluche fleece en de subtiel gemengde draden het genuanceerde uiterlijk van penseelstreken oproepen. Alles volgens de hoogste normen op het gebied van duurzaamheid.

Ga naar website fabrikant