decastelli      deFrames      Design by R&D deCastelli       

DeFrames overstijgt de traditionele grenzen van design en interieurdecoratie om op een originele manier de grenzen van artistieke expressie te verkennen. Bevrijd van zijn primaire functie als wandbekleding, worden de metalen oppervlakken originele artistieke werken, die de creativiteit van grafisch ontwerpers, interieurspecialisten en architecten volledig de vrije loop laten. Designoppervlakken met uitgesproken artistieke waarde. DeFrames-werken zijn gestructureerde panelen die zijn ontworpen om aan de muur te worden gehangen. Gravures, inlays, gecontroleerde erosie, oxidaties en emaille vormen het De Castelli-palet, dat het materiaal in de loop van de tijd transformeert in een abstract schilderij, illustratie of wandtapijt. Het grafische ontwerp versterkt de intense schoonheid van het materiaal en de complexiteit van het gebruikte vakmanschap, waardoor de compositie verandert in een waar kunstwerk.

DeErosion is een systeem van modules van messing en koperplaat met een mix van DeErosion-afwerkingen, ontworpen door R&D De Castelli; heeft afmetingen van 150 cm x 210 cm, voor een gewicht van ongeveer 66 kg.

Arazzi Re is een systeem van messing plaatwerkmodules met DeErosion-afwerking ontworpen door Gumdesign; heeft afmetingen van 180 cm x 210 cm, voor een gewicht van ongeveer 107 kg.

Solar bestaat uit een messing element in DeMarea-afwerking met een rond inzetstuk in DeDeep roestvrij staal, ontworpen door Zanellato/Bortotto; het heeft afmetingen van 122 cm x 170 cm, voor een gewicht van ongeveer 50 kg.

Arazzi Regina is een systeem van messing plaatwerkmodules met DeErosion-afwerking ontworpen door Gumdesign; heeft afmetingen van 180 cm x 210 cm, voor een gewicht van ongeveer 107 kg.

Poyagi is een compositie bestaande uit koperen elementen met verschillende gradaties van Orbitale DeLabré-afwerking en de toevoeging van vuurgeglazuurde stukken, allemaal omsloten door een dun roestvrijstalen frame met DeLabré B-afwerking; heeft afmetingen van 100 cm x 200 cm, voor een gewicht van ongeveer 60 kg.

Hexagon is een systeem van zeshoekige modules van koperplaat met DeErosion H8 en geborstelde afwerkingen ontworpen door R&D De Castelli; heeft afmetingen van 190 cm x 210 cm, voor een gewicht van ongeveer 107 kg.

Wild Geometries is een systeem van modules van messing plaatwerk met een op maat gemaakte DeErosion-afwerking, ontworpen door Elena Salmistraro; heeft afmetingen van 180 cm x 210 cm, voor een gewicht van ongeveer 107 kg.

Ga naar website fabrikant