arper      Semiton 🌱      Design by Garcia Cumini 2023       

Mix het, haal het eruit, berg het op, maak wat ruimte, zet het tentoon. Eindeloos aanpasbaar en aan alle kanten afgewerkt voor nomadisch gebruik, de Semiton is een adaptief stuk dat structuur, oppervlakte en opslag toevoegt aan elke ruimte. Verschillende rekken en opbergmodules samen met een breed scala aan afwerkingen bieden bijna oneindige configuraties, die kunnen worden uitgebreid met andere modules om zich aan te passen aan verschillende behoeften en eisen. Of het nu wordt gebruikt als een omringende structuur of een opvallend middelpunt, Semiton biedt prachtige mogelijkheden.

De Semiton-collectie is een modulair systeem bestaande uit een structuur van gepoedercoat aluminium, die plaats biedt aan respectievelijk twee of drie units, die kunnen worden ingenomen door containermodules of topmodules.
De containermodules zijn verkrijgbaar in twee hoogtes (30 of 60 cm) en in drie verschillende uitvoeringen: legbord, open of voorzien van deuren. De personalisatie mogelijkheden maken het mogelijk om de individuele modules te configureren in een breed scala aan afwerkingen en kleuren, van gelakt MDF tot houtfineer. De modules zijn geschikt voor bedrading, waardoor een efficiënt kabelbeheer mogelijk is.
De configuratie mogelijkheden worden gecompleteerd door de gefineerde topmodules, rechthoekig of met een afgeronde zijde, verkrijgbaar in twee formaten.
Alle componenten kunnen volledig worden gedemonteerd, om het hergebruik of de recycling van de materialen te vergemakkelijken.

Ga naar website fabrikant