Samba Sideboard – New

Een verfijnd opbergmeubel, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van wie op zoek is naar onberispelijke opbergoplossingen zonder concessies te doen aan de elegantie. Het dressoir is gebouwd op een basis van aluminium frames die geëxtrudeerde platen met verticale canneté in hetzelfde materiaal bevatten, waardoor ritme en karakter aan de structuur wordt toegevoegd. Het onderscheidende ontwerp van Samba, verkrijgbaar in bad horizontaal en verticaal
versies, biedt een kans om buitenruimtes te transformeren in functionele, gezellige en unieke omgevingen.

Velo dining chair – New


De nieuwste samenwerking tussen Alberto Lievore en Fast vult het assortiment aan met een nieuwe collectie stoelen die een opmerkelijke veelzijdigheid in gebruik bieden voor de meest uiteenlopende buitensituaties. Veelzijdigheid wordt gegarandeerd door de uitnodigende silhouetten en proporties en door een ontwerp dat comfort en lichtheid benadrukt. De stevigheid van het materiaal en de delicatesse van de vormen komen samen in de rugleuning en in de uitnodigende zitting in batyline stof gemonteerd op een gegoten frame van geëxtrudeerd aluminium. Last but not least completeert het brede scala aan componenten en afwerkingen de samensmelting van functionaliteit en esthetiek, waardoor maatwerk en perfecte harmonie met de omringende omgeving worden gegarandeerd.

Roè dining chair- New


Een collectie bestaande uit stoelen, salontafels, banken en fauteuils gekenmerkt door strakke lijnen
en een verfijnd silhouet dat zorgt voor een tijdloos ontwerp dat aanpasbaar is aan verschillende omgevingen (residentieel/contract). Terugkerend in de collectie is de spuitgietverbinding waarin de geëxtrudeerde aluminium profielen worden gemonteerd. Dit frame geeft een vleugje moderniteit en lichtheid, terwijl het ook verschillende aanpassingsmogelijkheden biedt.

– stoel: gecreëerd door een ononderbroken gebogen lijn, omarmt de Roè-stoel volledig het doel van de collectie om multifunctionele producten aan te bieden. Het basisframe van geëxtrudeerd en gegoten aluminium kan eventueel worden aangevuld met kussens om totaal maatwerk met een aantal materialen en kleuren mogelijk te maken. Verkrijgbaar in verschillende versies, waaronder naakt of met een gecapitonneerde zitting en rugleuning.

Elizabeth – New

Als een ballerina op haar tenen ontvouwt Elizabeth sierlijk haar lichtgevende jurk, alsof deze van geplooide stof is gemaakt. De karakteristieke vouwen voegen beweging toe aan de metalen plaat langs het oppervlak van de kast, waardoor elke reflectie in licht wordt omgezet. In een spel van luchtigheid en spanning, elasticiteit en strengheid trilt het metaal op het ritme van zijn plooien. Verkrijgbaar in staal, messing of koper, Elizabeth geeft vorm aan een nieuwe manier om ondubbelzinnig vrouwelijk metalen meubilair voor te stellen.

Flocks – New

De Flocks tafelcollectie is geïnspireerd op de bochtige en hypnotiserende beweging van zwermen vogels in de herfsthemel. De bladen van deze bijzettafels zijn gemaakt van platen van messing of koper, in eenvoudige cirkels of elkaar kruisende cirkelvormen, rustend op een of twee cilinders met verschillende diameters. Het chromatische contrast wordt geaccentueerd door het grafische patroon van de DeErosion-afwerking: de tafelbladen krijgen een driedimensionaal, tastbaar aspect dat met natuurlijke verfijning op het oppervlak naar voren komt.

Light & Shade – New

Dageraad en zonsondergang zijn momenten vol intensiteit en charme: een lichtstroom die altijd in transformatie is, die oscilleert in intensiteit en kleur. Light&Shade vereeuwigt het precieze tijdstip van de dag waarop de heldere hemel wordt weerspiegeld in een kalme zee. Deze grote wandkandelaars zijn verkrijgbaar in koper, messing en roestvrij staal en verbergen hun lichtbron, die zachtjes vanaf de omtrek straalt om zachte sfeerverlichting te creëren en als decoratief element te fungeren.

Foliage – New

Foliage is een ode aan de eeuwige schoonheid van het verstrijken van de tijd en aan de cyclus van het leven terwijl deze wordt getransformeerd en vernieuwd: rondingen die subtiel in de lucht fladderen terwijl ze door de wind worden gedragen, en die in hun dans worden opgehangen in bijna etherische zuiverheid. Dit armatuur is gemaakt van licht gebogen metalen elementen die een lichtbron omsluiten terwijl ze elkaar elegant kruisen, opgehangen aan dunne elektrische snoeren. Verschillende elementen maken het mogelijk om oneindig veel composities te creëren.

Folio Console – New

Ontworpen door Draw Studio voor De Castelli, zijn de pure, precieze lijnen van de Folio tafelcollectie samengesteld uit loodrechte vlakken van metaalplaat.

Een schilderachtige aanwezigheid, even eenvoudig als gedurfd, definieert deze tafel, gemaakt met dikke metalen platen die op parallelle niveaus zijn geplaatst, een exclusieve ontwerpkeuze die zowel het onderstel als het grote blad definieert.
Op gelijke afstand van elkaar gelegen metaalplaten accentueren de vorm van Folio, waardoor een interessant schaduwspel ontstaat, in tegenstelling tot het licht dat op het horizontale vlak wordt gereflecteerd.

De tafels zijn verkrijgbaar met een rond of rechthoekig blad en het onderstel is zorgvuldig ontworpen om voldoende beenruimte te garanderen tijdens het zitten.

Folio Round – New

Ontworpen door

voor De Castelli, zijn de pure, precieze lijnen van de Folio tafelcollectie samengesteld uit loodrechte vlakken van metaalplaat.

Een schilderachtige aanwezigheid, even eenvoudig als gedurfd, definieert deze tafel, gemaakt met dikke metalen platen die op parallelle niveaus zijn geplaatst, een exclusieve ontwerpkeuze die zowel het onderstel als het grote blad definieert.
Op gelijke afstand van elkaar gelegen metaalplaten accentueren de vorm van Folio, waardoor een interessant schaduwspel ontstaat, in tegenstelling tot het licht dat op het horizontale vlak wordt gereflecteerd.

De tafels zijn verkrijgbaar met een rond of rechthoekig blad en het onderstel is zorgvuldig ontworpen om voldoende beenruimte te garanderen tijdens het zitten.

Wonderbox – New

Wonderbox is als een museumvitrine voor zeldzame en bijzondere items. De kast heeft een eenvoudige structuur van massief Amerikaans notenhout, met transparante glazen oppervlakken en dunne gebronsde aluminium frames. De deuren zijn scharnierend en voorzien van een schuine handgreep. De interne planken, verlicht door LED-verlichting, zijn in positie verstelbaar. Het is mogelijk om aan de achterkant een met behang gedecoreerd paneel toe te voegen als de kast tegen een muur moet staan, of geheel in glas gelaten moet worden, ook bij een middenkamerpositionering als protagonist van het woongedeelte.